Register

A password will be e-mailed to you.

Prvý Mirror’s Edge bol zaujímavým počinom od EA, ktorý si rozhodne svojich fanúšikov našiel. Hra však bola skôr akýmsi pokusom, než plnohodnotnou áčkovou záležitosťou, no reboot vychádzajúci už začiatkom budúceho mesiaca túto situáciu mení. 

Do vydania Mirror’s Edge Catalyst zostávajú približne dva týždne, avšak EA nám už teraz servírujú launch trailer, ktorého hlavnou témou je “Why We Run”, ako si môžete všimnúť z názvu videa. V hre sa opäť vžijeme do kože Faith Connors, ktorej príbeh bude nanovo prerozprávaný. Tentokrát však hra bude mať otvorené mesto, čo bude oproti pôvodnej hre podstatná zmena.

Nedávna beta síce hráčov nechala na pochybách, či titul nebude zaostávať po grafickej stránke, no je zbytočné hodnotiť na základe nehotovej verzie, uvidíme čo nám EA DICE predvedú v plnej hre. Skôr, než prejdeme k samotnej ukážke pripomíname, že Mirror’s Edge Catalyst u nás vychádza 9. júna, no predplatitelia služieb EA / Origin Access si budú môcť zahrať trial verziu plnej hry už 2. júna, a to na dobu 6 hodín.

Komentuj!