Register

A password will be e-mailed to you.

NVIDIA predstavila nový nájstroj na zachytávanie in-game obrázkov pri hraní. Bude niesť meno Ansel, pričom podporovaný bude na len na určitých typoch Geforce GPU, v hrách ako Witcher 3, No Man’s Sky alebo The Witness.

Od nástroja Ansel možno očakávať funkctionalitu v štýle Photo mode, ktorý je určite dobre známy hráčom PS4. Tešiť sa môžeme na funkcie ako Free Camera, pozastavenie času v hre, a aj na nálož filtrov na dodatočnú úpravu screenshotov.

To však nie je všetko! NVIDIA sľubuje aj podporu “super rozlíšení” – až do 4.5 gigapixelov, čo je ideálne na tvorbu vlastných vymakaných pozadí na desktop. Ďalšou vychytávkou majú byť 360 stupňové in-game zábery, ktorými budete môcť svoj aktuálny zážitok a hernú situáciu oveľa jednoduhšie prezentovať kamarátom/followerom, ideálne prostredníctvom VR. Pre lepšiu predstavu si môžete pozrieť galériu 360° screenshotov od NVIDIA.

Zoznam podporovaných GPU momentálne obsahuje len nadchádzajúce GTX 1080, zatiaľčo podporované hry budú The Division, The Witness, Lawbreakers, Witcher 3, Paragon, No Man’s Sky a Unreal Tournament.

Komentuj!