Register

A password will be e-mailed to you.

Iba mesiac a pár dní nás delí od očakávanej svetovej premiéry filmu Warcraft. Spoločnost Legendary Entertainment zverejnila počas uplynulého týždňa sériu videí zameraných na známe postavy zo sveta Warcraft, na ktoré sa vo filme môžeme tešiť, menovite Khadgar, Garona, Lothar a Durotan. 

V najnovšom traileri sa v krátkosti predvádza wizard Khadgar (stvárnený Benom Schnetzerom) štýlovými “svietiacami tetovačkami”, letom na grifonovi aj kúzlom v podobe štítu, ktorým efektne odvrátil nepekný stret s neprívetivým orkom. Koniec koncov, presvedčte sa na vlastné oči:

Khadgar je štvrtou postavou filmu Warcraft s vlastným trailerom. Iba pár dní pred ním boli zverejnené videá približujúce lídra orkov Durotana, bojovníka Lothara aj polo-orkine Gorany.

Je viac ako pravdepodobné, že do premiéry sa dočkáme ešte nejedného videa Warcraft hrdinov. Pokiaľ by boli character videá vydávané s doterajšou kadenciou, do premiéry sa dočkáme ešte dvanástich. Ľudia v Legendary Entertainment majú rozhodne z čoho vyberať. Čo tak Blackhand, Gul’Dan, Orgrim, prípadne kráľ Llane Wrynn?

Film Warcraft príde do kín 10. júna 2016 a v hlavných úlohách sa predstavia herci ako Ben Schnetzer (Khadgar), Travis Fimmel (Lothar), Paula Patton (Garona), Toby Kebbell (Durotan), Robert Kazinsky (Orgrim) a Dominic Cooper (Llane Wrynn).

Komentuj!