Register

A password will be e-mailed to you.

Bethesda oznámila dátum vydania Dishonored 2! So zámerom využiť výhodné predvianočné obdobie z hladiska predajov, rovnako ako pri Fallout 4, sa hry dočkáme na všetkých platformách ešte tento rok.

Okrem dátumu vydania uvádza Bethesda vo svojej správe aj ďalší zaujímavý dátum – 12. jún. V ten deň bude v rámci konferencie E3 v kalifornskom Los Angeles predstavené gameplay video Dishonored 2 vôbec po prvý krát. Ak nemáte prachy na letenku, gameplay sa bude stremovať celosvetovo aj prostredníctvom Twitch a Youtube.

“Zopakujte si úlohu nadprirodzeného asasína v Dishonored 2,” píše sa v tlačovke. “Predierajte sa svetom, v ktorom medzi sebou súperí mystika a priemysel. Rozhodnete sa hrať ako cisárovná Emily Kaldwin alebo protektor Corvo Attano?”

Projekt Dishonored 2 bol ohlásený už na minuloročnom E3, doprevádzaný nasledovným úvodným trailerom. V tom čase zrejme nikto nepredpokladal, že sa vydania dočkáme už v roku 2016, konkrétne 11. novembra.

Pokiaľ ste fanúšikom komiksov, alebo aspoň filmov a seriálov inšpirovaných komiksami, určite vás poteší doslova hviezdne dabingové obsadenie:

Vincent D’Onofrio (Daredevil, Full Metal Jacket): Luca Abele, Duke of Serkonos
Rosario Dawson (Daredevil, Sin City): Meagan Foster, Dreadful Wale Captain
Sam Rockwell (Moon, Choke): Mortimer Ramsey, Dunwall City Watch
Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos): Paolo, Howler Gang Leader
Jamie Hector (The Wire, Person of Interest): Liam Byrne, Vice Overseer
Robin Lord Taylor (Gotham, Accepted): The Outsider
Erica Luttrell (The Magic School Bus, Fallout 4, XCOM 2): Emily Kaldwin

cov_278_v2_l.jpg

cov_278_v1_l.jpg

Komentuj!