Register

A password will be e-mailed to you.

Pri prichádzajúcom reboote série DOOM sa členovia Bethesda Softworks doteraz zameriavali najmä na multiplayer, no napriek tomu nesmieme zabudnúť ani na single-player kampaň, ktorá bude v hre dostupná.

Na pripomenutie dobre poslúži nové uniknuté video, ktoré sa dnes z ničoho nič objavilo v útrobách Redditu. Údajne sa jedná o starší uniknutý trailer z ešte nedokončenej verzie hry.


https://vid.me/RTTy

Očividne nejde o oficiálny trailer – zrejme iba z Bethesda Softworks unikol predčasne a je pravdepodobné, že v mierne upravenej forme sa ho dočkáme aj oficiálnom na Youtube kanáli Bethesda. Viacero zahraničných redaktorov herných magazínov skúšalo od vydavateľa zistiť viac, no ten zatiaľ uniknuté video nekomentoval.

Napriek neoficiálnosti a rozpracovanému dojmu ma tento trailer potešil zo všetkých doterajších DOOM videí najviac. Multiplayerové vyšantenie totiž v novom DOOM naozaj hľadať nepotrebujem. Naopak, poctivú a krvavú single-player kampaň by som uvítal s otvorenou náručou. Pokiaľ sú vo videu naozaj použité “in-game” zábery, myslím, že sa máme na čo tešiť!

DOOM dorazí do predaja 13. mája pre platformy PC, PS4 a XBOX One.

Komentuj!