Register

A password will be e-mailed to you.

Zaklínač, alebo The Witcher, patrí medzí najpopulárnejšie značky posledných rokov. Tretí diel zaznamenal obrovský úspech, dosiahol výborné predaje a získal mnoho ocenení v najrozličnejších anketách, ako napríklad hra roku a podobne. Nie je tajomstvom, že autori z poľského CD Projekt pripravujú nové, v poradí druhé rozšírenie s názvom Krv a víno / Blood and Wine.

Čo však tajomstvom zatiaľ zostáva je dátum vydania tohto rozšírenia, i keď podľa dátumu na poľských stránkach sa povráva, že Geralt dorazí medzi svojich fanúšikov už 7. júna. Je však nutné brať túto informáciu z rezervou, aspoň do doby, kým dátum vydania nepotvrdí samotné štúdio CD Projekt.

Pred pár dňami sme sa však dočkali nových, oficiálnych obrázkov zachytávajúce pôvab novej časti krajiny zvanej Toussaint. Na prvý pohľad obrázky pôsobia veľmi farebne, až mierne rozprávkovo, no prvý pohľad dokáže byť zradný a na Geralta rozhodne nečaká oddychový výlet. Krajina v sebe pravdepodobne ukrýva niečo tajomné, čo by mohol nasvedčovať aj nasledovný oficiálny artwork.

000

Dosť bolo rečí okolo, poďme sa už pozrieť na spomínané nové zábery, ku ktorých sme pripojili aj dva staršie, na ktorých je zachytená najmä krajina, v ktorej sa očakávané rozšírenie bude odohrávať.

Na výstave PAX East, ktorá prebiehala v uplynulých dňoch zároveň bolo odhalené, že rozšírenie Blood and Wine prinesie aj nový prídavok do kartovej hry Gwent. Pôjde o novú frakciu, ktorá ponesie názov Skellige, pričom autori poskytli aj obrázky kariet.

chrome 4/23/2016 , 10:37:37 PM Twitch - Google Chrome

Ak ste náhodou prehliadli niektoré staršie články o rozšírení Blood and Wine a chcete sa dozvedieť viac informácií, nájdete ich na tomto odkaze. Na záver ešte pripájame obrázok zadnej strany box artu PlayStation 4 verzie The Witcher III: Blood and Wine, i keď zatiaľ iba v slabej kvalite (no lepšie ako nič).

Blood-and-Wine-backcover

Komentuj!