Register

A password will be e-mailed to you.

Crash Bandicoot je ikona, vďaka ktorej sa štúdio Naughty Dog dostalo na výslnie a môže dnes pripravovať tituly ako Uncharted či The Last of Us. Kvôli niekoľkým nesprávnym rozhodnutiam sa však niekdajší miláčik hráčov dostal do slepej uličky, z ktorej už nevedel nájsť cestu späť.

V nedávnej dobe sme Vás niekoľkými článkami informovali, že na verejnosť čoraz častejšie unikajú malé náznaky, že Crash Bandicoot sa chystá opäť vrátiť na hernú scénu. Nič nie je potvrdené, stále sa poriadne ani nevie, či značku ešte vlastní Activision, alebo ju odkúpila spoločnosť SONY, čo by bol logický krok, keďže práve na ich konzole zažil tento neoficiálny maskot PlayStationu svoje najlepšie roky.

Na Twitter účte PlayStation LatAm sa pred pár dňami objavil tweet s obrázkom Crash Bandicoota. Ten mal síce v popise #TBT, čo znamená Throwback Thursday, no je zaujímavé, že až donedávna sa tieto tweety, alebo náznaky s Crashom neobjavovali.


Samozrejme môže ísť o nachytávanie fanúšikov a upútavanie pozornosti, no kvantita náznakov je pomerne nezvyčajná, keďže ide o účty, ktoré priamo súvisia so SONY a značkou PlayStation. Jedna vec je však istá, konferencia SONY na tohtoročnej E3 bude enormne sledovaná, či už kvôli množstvu náznakov o návrate Crash Bandicoota alebo pre očakávané odhalenie výkonnejšej PlayStation 4 (4.5 / 4K / Neo).

Komentuj!