Register

A password will be e-mailed to you.

Ako sme informovali nedávno, v kuloároch sa posledné týždne povráva o nečakanom príchode Red Dead Redemption 2, pokračovaní velebenej westernovky od Rockstar Games. Na internet nedávno unikla údajne kompletná mapa z druhého pokračovania, ktorú zdroj blízky vývojárom označil za hodnovernú.

Obrázok mapy sa minulý týždeň objavil na portáli NeoGAF. Spočiatku bol spochybnený kvôli lokácii New Bordeaux, ktorú uvidíme v hre Mafia 3.

Red-Dead-Redemption-2-map-leak-hi-res

Portál Techradar následne poskytol reakciu na pochyby s tvrdením, že ich nezávislý zdroj, blízky k vývojárskemu tímu stojacemu za Read Dead Redemption 2, potvrdil hodnovernosť uniknutej mapy. Nezávislý zdroj prezdaril aj to, že udalosti druhého pokračovania budú chronologicky umiestnené pred prvý diel.

Nižšie si môžete pozrieť mapu z pôvodnej hry v kombinácii s novou mapou vďaka NeoGAF užívateľovi menom Arts. Je jasne vidno, ako sa prekrývajú práve v oblasti Great Plains.

Re-dead-overlay-map

Absencia železničných koľají na novej mape taktiež súhlasí s tvrdením, že druhé pokračovanie sa bude odohrávať v ešte dávnejšej dobe, v ktorej neexistovali železnice, ale len oldschool riešenia ako karavany, kone a podobne.

Vo vzduchu teda visí viacero indícii nasvedčujúcich prichod Red Dead Redemption 2, no pravdivosť týchto tvrdení si overíme už o tri mesiace na E3.

Komentuj!