Register

A password will be e-mailed to you.

God of War 4 v príprave? Únik informácií to naznačuje

Snáď neexistuje hráč, ktorému by bolo potrebné predstavovať PlayStation exkluzivitu menom God of War. V hlavnej úlohe sa predstavil antihrdina Kratos, ktorý počas svojej cesty za pomstou urobil poriadok s bohmi na Olympe. Posledné dni sú plné náznakov, že grécka mytológia je pre Kratosa tesná, a tak sa tentokrát vyberie na sever.

Všetko začalo tweetom známeho insidera s prezývkou shinobi602, ktorý z času na čas zverejní zaujímavú informáciu. Väčšinou sú jeho informácie pravdivé, pričom zatiaľ nejestvuje dôvod pochybovať o tom, že tentokrát bude jeho tweet opäť založený na pravde.



Ako ste si už mohli domyslieť, shinobi602 naznačuje príchod regulérneho pokračovania mimoriadne populárnej série God of War. A ako to už býva, keď hodíte fanúšikom malú návnadu, začnú pátrať po ďalších stopách, čo sa aj podarilo.

awxccTl

Na internete boli objavené nové artworky, ktoré Finnian MacManus pripravil pre štúdio SONY Santa Monica stojace za vývojom God of War. Nájdete ich priložené v galérii nachádzajúcej sa hore nad článkom.

Nové dobrodružstvá by opäť mali čakať na Kratosa, bez ktorého si je túto značku ťažké predstaviť. Trochu však zmenil vzhľad, aby lepšie zapadol do prostredia. Po gréckej mytológii by mala na rad prísť mytológia severská. Podľa všetkého navštívime Alfheim, čo je jeden zo svetov elfov v nórskej, respektíve severskej mytológii. To však nebude všetko, pozrieť by sme sa mali aj do siene zvanej Valhalla, kam chodia padlí bojovníci. Pánom tohto miesta je Odin, vládca Asgardu, ktorého môžete poznať aj z komiksu Thor, keďže Odin je jeho otec. Bude Kratos tentokrát štvrtiť Odina, Thora, Heimdalla a Lokiho? To sa pravdepodobne dozvieme v najbližších mesiacoch.

Informácie je zatiaľ potrebné brať s rezervou, nejde o nič 100% potvrdené, no v prípade God of War poteší každá novinka. Ak sa únik ukáže ako pravdivý, predstavenie God of War 4 sa pravdepodobne dočkáme počas tlačovej konferencie SONY na tohtoročnej E3.

Ak sa špekulácie potvrdia, titul bude launchovým titulom pre PlayStation 4,5 / PlayStation 4K, ktorá by mala prísť na trh v úvode budúceho roku. Majitelia terajšej PlayStation však nemusia zúfať, titul samozrejme pobeží aj na klasickej PS4.

Komentuj!