Register

A password will be e-mailed to you.

Získať skvelú hru takmer zadarmo a ešte tým prispieť na dobrú vec? No nekúp to. V rámci charitatívnej akcie spojenej s 20. výročím značky Tomb Raider si teraz môžete kúpiť reboot z roku 2013 za 1$.

Za akciou stojí nezisková organizácia GameChanger, ktorá sa cez hry pokúša pozitívne ovplyvňovať životy ťažko chorých detí. Táto charita už od roku 2007 organizuje herné akcie, poskytuje deťom v nemocniciach hry a hračky alebo udeľuje štipendiá. Celkovo za dobu svojej existencie vyzbierala už vyše 200.000 dolárov na výskum rakoviny a ďeťom rozdala cez 17 tisíc hier.

A keďže je tu 20. výročie značky Tomb Raider, spoločnosti Square Enix a Crystal Dynamics sa rozhodli zasponzorovať charitatívnu akciu, v ktorej môžu hráči získať kópiu hry Tomb Raider z roku 2013. Podmienkou je prispieť neziskovke GameChanger aspoň jedným americkým dolárom, čo je menej ako 1€. Štedrejší hráči môžu tiež prispieť 20 a 50 dolármi, za čo budú zaradení do súťaže o zberateľskú edíciu Rise of the Tomb Raider, konzolu Xbox One, niekoľko ďalších hier pre Xbox One, “swag bag” od Crystal Dynamics a množstvo ďalších doplnkov (táto súťaž však platí iba pre hráčov z USA).

Ak ste už ale začali žhaviť kreditku, spomaľte. Ako sa dalo predpokladať, záujem o akciu bol obrovský a kódy sa veľmi rýchlo minuli. Tento stav je ale iba dočasný, keďže neziskovka GameChanger prisľúbila, že sa na dnes pokúsi zohnať ďalšiu várku kódov. Treba si teda ešte chvíľu počkať a najmä pozorne sledovať Twitter GameChangeru, kde sa informáciu o nových kódoch dozviete zrejme najskôr. Dá sa predpokladať, že ponuka opäť nepokryje dopyt, a tak treba byť pripravený.

Podrobnosti o tejto charitatívnej akcii nájdete na jej stránke.

Komentuj!