Register

A password will be e-mailed to you.

Názory na kvality štvrtého dielu populárnej post-apokalyptickej série sa síce líšia, ale i tak sa teší veľkému záujmu hráčov. Už čo nevidieť ju navyše doplní nový obsah v podobe rozšírenia Automatron.

FO4_Add-On_Pack_v8-auto_1000Automatron  vyjde presne o týždeň už 22. marca 2016 a navrhnutý je pre postavy s levelom 15 a viac. O čo v ňom presne pôjde? Hlavným lákadlom je možnosť vytvárania si vlastných robotov. Tých budete môcť vyrábať pomocou súčiastok z iných robotov, ktorí zaplavia celú pustatinu a budú vám tak sťažovať postup medzi lokalitami. Robotieho spoločníka pritom budete môcť customizovať ako len uznáte za vhodné a vytvárať rôzne kombinácie – nielen čo sa týka jeho vzhľadu či hlasu, ale aj jeho schopností.

Automatron je prvé plánované DLC, pričom hru majú v približne mesačných rozostupoch doplniť ďalšie dva. Druhé sa bude nazývať Wasteland Workshop a prinesie nové možnosti stavania osád. Tretie ponesie názov Far Harbor a pôjde o príbehové rozšírenie. A to nie je všetko. Bethesda má údajne v pláne ďalšie DLC a tie majú prichádzať postupne v priebehu roka. S tým súvísi aj skôr avizovaná zmena ceny season passu z 29.99 na $49.99 USD, ktorá je v platnosti od 1. marca 2016. Ale nemusíte sa báť, pokiaľ ste už za season pass zaplatili pôvodnú čiastku, nič sa pre vás nemení a za žiadny dodatočný obsah už nemusíte platiť.

Komentuj!