Register

A password will be e-mailed to you.

Psyonix nespí na vavrínoch a v Rocket League poskytuje neustále nové možnosti a gameplay modifikácie. Čoskoro sa medzi raketovými autíčkami dočkáme popri futbale a hokeji ďalšieho populárneho športu.

Ľudia zo Psyonix, štúdia stojaceho za fenoménom Rocket League, zrejme nerozmýšľajú v rozmedzí bežných smteľníkov. V opačnom prípade by neprišli s nápadom prepojenia raketového pohonu s autíčkami na ovládanie, ktoré medzi sebou hrajú v aréne futbal. Po čase prišli s hokejom, modifikáciami “mutators” so zniženou gravitáciou, kockou namiesto lopty a inými šialenosťami. Niečo podobne uletené prichádza aj teraz.

Drevená podlaha, basketbalová lopta a obrí kóš v tvare americkej šišky? Áno, do Rocket League zavíta nový šport, a to nie hociaký.

Ako súčasť osláv March Madness zverejnili Psyonix na Rocket League účte screenshot z in-game basketbalového ihriska s hashtagom #RocketLeagueHoops. Basketbal nás teda zrejme čaká už v jednej z marcových aktualizácii. Presnejší dátum vydania zatiaľ ešte nebol potvrdený. Taktiež netušíme či bude basketbal zaradený do experimentálnych Rocket Labs, prípadne bude hrateľný samostatne, podobne ako hokej v rámci Snow Day. Teraz vieme zaručiť jedine fakt, že basket nebude súčasťou competitive / ranked módu.

 

Komentuj!