Register

A password will be e-mailed to you.

Dabér hlavnej postavy v hre Grand Theft Auto San Andreas nedávno zverejnil na Instagrame spoločnú fotografiu s dabérom Franklina z Grand Theft Auto V. Pod fotkou svietil popis: “DLC? Shh!”. Dočkáme sa príchodu CJ-a do sveta Grand Theft Auto V v rámci nového DLC?

Spomínaný post s fotografiou oboch dabérov, doprevádzaný kompromitujúcim popisom, dabér Christopher Bellard a.k.a Young Maylay v krátkom čase vymazal. Následne repostol tú istú fotku bez spomenutia DLC. Lenže čo sa udeje na Instagrame, zostane na Instagrame. A pokiaľ sa jedná o tak sledovaný titul ako Grand Theft Auto V, nepomože ani vymazanie nevhodného postu. Komunita followerov robiacich screenshoty je jednoducho rýchlejšia.

QPbmJiP

Pôvodný Maylayov Instagram post

Fotka sa objavila na Maylayovom profile 3. marca. Dnes už na jeho profile svieti nový post, bez popisku, ktorý obletel internet a zrejme prezradil viac ako mal. Už od vydania Grand Theft Auto V sa špekuluje o prepojení medzi Franklinom a CJom. CJ mal priateľku menom Denise, čo je aj meno Franklinovej tety.

Žeby sa čoskoro dočkáme príbehového rozšírenia Grand Theft Auto V a nečakaných rodinných stretnutí na Grove Street?

12834454_10207716715989912_1442809837_n

Náhradný post

Komentuj!