Register

A password will be e-mailed to you.

Podobné príhody píše iba život. Niečo podobné sa prihodilo Ruslanovi z Ruska, ktorý si chcel iba kúpiť klávesnicu a nakoniec sa mu podarilo získať niečo iné.

Niekedy sa oplatí byť jubilejným návštevníkom nejakej stránky. Konkrétne Ruslan sa stal stotisícim návštevníkom stránky, kde si chcel obzrieť herné prílušenstvá a nečakane sa tak stal výhercom zaujímavej ceny. Tá pozostávala z mesačného pobytu s pornohviezdou Macy Ssens kdekoľvek podľa vlastného výberu, či už doma, alebo v zahraničí. Kde je problém a kto by netúžil po niečom podobnom? Problém je v tom, že Ruslan mal v čase výhry stále iba šestnásť rokov.  Na jednu stranu ho tento vek v Rusku plne opodstatňuje na prevzatie danej výhry, na druhú stranu však ide o úplné minimum. Ak by mal pritom ešte menej rokov, asi by sa pravidlá súťaže museli upraviť.

Táto kauza pochopiteľne prerástla domáce hranice a dostala sa do celého sveta. Niet pochýb o tom, že web, ktorý celú akciu zorganizoval, ju úplne nedomyslel a práve nízky vek výhercu sa stal terčom poznámok. Samotný Ruslan a jeho kamaráti boli pritom z výhry nadšení, jeho matka a sestra už výrazne menej, pretože oveľa vhodnejšie by bolo podľa jej slov tráviť čas štúdiom. Ruslanov otec by si naopak vedel predstaviť byť jeho legálnym zástupcom a prevziať cenu za neho.

Samotná Macy Ssens sa pritom vyjadrila, že počítala s možnosťou, že výherca môže byť mladistvý. A podľa vlastného vyjadrenia s tým nakoniec vzhľadom k danému veku nemala problém a avizovala, že s Ruslanom, ktorý jej bol sympatický, sa rada stretne a strávi nejaký čas v zahraničí.

PAY-Ekaterina-MakarovaTakže ako vidíte, byť jubilejným návštevníkom nejakej stránky sa naozaj oplatí a týkať sa to môže aj nášho webu. Nikdy neviete, či neusporiadame podobnú akciu, hoci aj v menšom merítku. Ale určite si dáme pozor na to, aby výhra neputovala neplnoletému čitateľovi.

Komentuj!