Register

A password will be e-mailed to you.

Strieľačka Rising Storm prišla na trh v roku 2013, ako stand-alone rozšírenie pre hru Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad. Prvý Rising Storm sa zameral na vojnu v Pacifiku počas druhej svetovej vojny, no pokračovanie, ktoré bolo ohlásené počas minulého roku bude vychádzať z iného konfliktu, a to vojny vo Vietname. Dnes tu máme nový trailer obsahujúci niekoľko in-game záberov, no zatiaľ hra pôsobí (aspoň na nás) rozpačito.

Počas uplynulého víkendu prebehla akcia PC Gamer Weekender 2016, kde si návštevníci mohli pozrieť nový trailer na Rising Storm 2: Vietnam. Prvý diel získal v mnohých anketách ocenenie pre najlepší multiplayerový titul roku 2013, čím sa tvorcovia chvália aj na Steam záložke pripravovaného pokračovania. Druhý diel však zatiaľ nevyzerá, že by na svojho predchodcu v úspechoch nadviazal, predsalen rok 2016 nie je rok 2013, nároky hráčov sa za ostatnú dobu zmenili.

Z nasledovného videa sa nám zatiaľ podarilo vypozorovať, že hra pôsobí veľmi lacno – animácie zaspali dobu, herná náplň bude iba o strieľaní (čo ešte berieme), no ani ten nálet bombardérov na ryžové polia nevyzerá dobre (nasledovný výbuch už vonkoncom nie).

Zatiaľ nás titul veľmi neohúril, no nebudeme hru posudzovať predčasne, od toho tu bude finálna verzia, ktorá by mala vyjsť počas tohto roku, no presný dátum zatiaľ oznámený nebol. Zatiaľ si pozrite nasledovný trailer a dajte nám vedieť do diskusie, ako hra pôsobí na Vás.

Komentuj!