Register

A password will be e-mailed to you.

Horúce novinky! Vydanie Mass Effect: Andromeda bolo odložené na rok 2017, zatiaľčo titulov Titanfall 2 a Battlefield 5 sa dočkáme tento rok!

Nemilé správy pre Mass Effect fanúšikov boli vyslovené ústami finančného riaditeľa spoločnosti EA, Blakea Jorgensena, počas včerajšej Media & Telecom konferencie. Oproti očakávaniam, Mass Effect: Andromeda uzrie svetlo sveta až vo štvrtom finančnom kvartáli, niekedy od 1. januára do 3. marca 2017. O odklade Mass Effect: Andromeda sa povrávalo už dlhšie, no týmto vyhlásením sa to iba potvrdilo.

Battlefield 5 a Titanfall 2 majú byť vydané v treťom finančnom kvartáli, teda od 30. septembra do 31. decembra 2016. Trocha podozrivý je fakt, že o Battlefield 5 toho vieme pomerne málo napriek tomu, že výjde ešte tento rok. Žeby sa naozaj chystalo prekvapko v podobe adaptácie prvej svetovej vojny?

V neposlednom rade spomenul Blake Jorgensen aj projekt Mirror’s Edge Catalyst, ktorého vydanie je naplánované na koniec mája 2016.

“Máme pred sebou skvelý rok,” povedal Jorgensen počas konferencie. “Máme našu FPS pýchu menom Battlefield. prichádzajúcu v treťom štvrťroku a zároveň máme Titanfall 2, vyvinutý externým štúdiom Respawn Entertainment, rovnako ako prvý diel. Máme Mirror’s Edge, bežecké parkour šialenstvo, naplánovené na prvý finančný štvrťrok. V neposlednom rade máme aj Mass Effect: Andromeda, pokračovanie akčnej sci-fi ikony, vychádzajúce v štvrom štvrťroku.”

Ak vám spomínané štvrťroky / kvartáli nesedia, majte prosím na pamäti, že finančný / fiškálný rok vo firmách nekorešponduje s rokom kalendárnym. Finančné výsledky sa totiž dostavujú s oneskorením po reálnych opatreniach. Napríklad finančný rok americkej vlády trvá od 1. októbra do 31. septembra, preto prvý štvrťrok je od 1. októbra do 31. decembra.

Komentuj!