Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojový tím v pozadí pozoruhodného FPS ‘time warp’ projektu Superhot, pomenovaný vskutku originálne ako Superhot team, zverejnil pred pár dňami nový launch trailer. Vývojári tiež odkryli ambície implementovania kompatibility s virtuálnou realitou.

Čo sa stane, keď do herného prostredia zamiešate výhradne čiernu, červenú a bielu farbu, pridáte inovatívne ovládanie a dômyselnú hernú mechaniku? Odpoveďou je hra Superhot, ktorá je zaujímavá aj tým, že čas v nej plynie iba pokiaľ je hráč aktívny, pričom na likvidáciu nepriateľa stačí jedna dobre mierená strela. Jednoducho, svet sa hýbe iba vtedy, kedy aj vy. Detaily prostredia v hre takmer úplne absentujú, čím grafika vytvára až priam surreálny zážitok.

Superhot je už pár dní dostupný cez Steam, momentálne s 10% zľavou za 20,63 EUR pre PC, Mac a Linux. Pri príležitosti spustenia hry na Steame vyšiel tento Launch Trailer.

Na Kickstarter stránke poľského Superhot tímu boli odhalené aj smelé plány integrácie virtuálnej reality: “Medzičasom usilovne pracujeme na verzii hry pre Xbox One, a tajnostkársky riešime aj veľké VR plány. Nemôžeme toho prezradiť veľa, no VR bude zábava, fakt kopec zábavy!”

Zatiaľ zostáva nejasné, ktorá zo svätej VR trojice (Oculus Rift, HTC Vive a PlayStation VR) bude podporovaná.

Superhot sa javí ako skvelá alternatíva k štandardným FPS titulom ako Call of Duty, Battlefield alebo Destiny, prinášajúca nový, inovatívny vietor na poli strielačiek z prvej osoby. Podľa zahraničných recenzentov je iba tažko slovami popísať pocit a zážitok plynúci z jej hrania. Treba si to skúsiť na vlastnej koži.

Zatiaľ nám k tomu môže dopomôcť toto hodinové gameplay video.

 

 

Komentuj!