Register

A password will be e-mailed to you.

Firewatch – jedinečný herný projekt, na ktorý sme pred pár dňami uverejnili recenziu, prináša svojskú možnosť hrania “offline Co-op”.

Hra Firewatch je sama o sebe dosť samotárska, čo však neznamená, že ju musíte hrať osamote. Jej vývojári z Camp Santo totiž vydali stiahnuteľnú, detailnú mapu celého regiónu Two Forks. Preto je odteraz možné do pohybu po divočine zapojiť aj kamoša, ktorý vám poslúži ako navigátor. Odporúčame vybrať kamaráta s vyvinutým orientačným zmyslom, nie takého čo zablúdi na ceste do obchodu po mlieko. 🙂

Mapa bola zverejnená na stiahnutie na základe požiadaviek komunity Firewatch, ktorá žiadala alternatívnu možnosť navigovania. Mať mapu reálne pred sebou, pohybovať sa pomocou kompasu a značiť aktuálnu požíciu perom do mapy má určite niečo do seba.

Ak vás otravuje neustále prepínanie do mapy a chcete mať autentickejší zážitok pri potulkách po lesoch, jaskyniach a kaňonoch, stačí v nastaveniach vypnúť možnosť ‘You Are Here’. Potom si jednoducho mapu stiahnite a vytlačte, prípadne ju presuňte do vášho tabletu alebo telefónu.

Firewatch mapu vo vysokom rozlíšení stiahnete tu!

Firewatch-World-Map-Clean (2)

Textured verziu Firewatch mapy stiahnete tu!

Firewatch-World-Map-Textured

Komentuj!