Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je žiadným prekvapením, že spoločnosť Electronic Arts pripravuje Battlefield 5, čo koniec koncov deklarovala už zopár rokov dozadu. Prekvapujúcejším by mohlo byť časové zaradenie deja hry, ktorý by sa na základe nasledujúceho “prekecnutia” moholdohrávať počas prvej svetovej vojny

Jedná sa o dohady šíriace sa internetom, ktoré sa objavili najprv na fóre NeoGAF po tom, ako na svojom e-shope uverejnil švajčiarsky predajca hier nasledovný popis ku Battlefield 5: “Mehrspieler Taktik Shooter im 1. Weltkrieg” / “Multiplayerová strielačka z Prvej svetovej vojny”.

Z informácií na stránke predajcu vyplýva aj dátum vydania Battlefield 5 – 26. október 2016 pre PC, PlayStation 4 aj Xbox One. Vydavateľ Electronic Arts situáciu ohľadom dohadov zatiaľ nekomentoval.

Spracovanie prvej svetovej vojny by bolo u masy hráčov zaiste viac ako vítané. Zo súčasného pretlaku futuristických strielačiek je otrávených čoraz viac hráčov.

Čo by ste povedali na takmer storočné pušky a pištole v kombinácií s intenzívnymi zákopovými bojmi? V redakcii podobné “neultramoderné”, autentické projekty vítame s otvorenou náručou.

Komentuj!