Register

A password will be e-mailed to you.

Carmageddon mieri na herné konzoly

Počas minulého roku vyšiel pre PC zatiaľ najnovší diel brutálnej závodnej série Carmageddon s podtitulom Reincarnation. Autorom sa návrat príliš nepodaril, o čo svedčia aj ohlasy od hráčov, či hodnotenia od recenzentov. Pravdepodobne ide o dôvod, prečo sa Reincarnation nakoniec mimo PC nedostal, keďže konzolová verzia bola sľúbená. 

Dnes už je tomu inak, Carmageddon zamieri aj na súčasné konzoly, avšak nie ako Reincarnation, ale pod názvom Carmageddon: Max Damage. Pravdepodobne pôjde o vylepšenú verziu minuloročnej hry, čo nasvedčujú staré mapy, no chystané sú aj novinky. Reincarnation vznikol vďaka podpore na Kickstarteri, takže ak patríte medzi backerov, dostanete Max Damage zadarmo.

V hre bude na výber z 30 vozidiel, 10 prostredí, nebude chýbať kariérny režim, voľná jazda, multiplayer a samozrejme kopec chodcov, zvierat a postavičiek, ktoré budete môcť svojim tátošom rozdrviť na kašu. Pre umocnenie zážitku nesmie chýbať ani niekoľko power-upov, určite budú dostatočne šialené, ako vlastne celý koncept tejto série.

S oznámením prišiel samozrejme aj trailer, na ktorý sa môžete pozrieť nižšie:

Hra by mala prísť v strede roku, takže sa pravdepodobne dočkáme niekedy v lete a snáď v lepšej forme, ako tomu bolo minulý rok.

Komentuj!