Register

A password will be e-mailed to you.

The Witcher 3: Wild Hunt patril právom k najlepším hrám minulého roku a CD Project RED potešili fanúšikov aj prvou  veľkou expanziou Hearts of Stone. Príbeh tretieho Zaklínača má ešte doplniť druhé rozšírenie Blood and Wine, o ktorom sme však vedeli stále pomerne málo.

Blood-and-Wine-1Situáciu zmenil užívateľ Witcher fóra DartahsBinar, ktorý zverejnil nové informácie a to vďaka informáciám od nemenovaného zdroja. Neskôr síce svoj pôvodný post poprel a označil ho za čistú špekuláciu, takže je na vás, či budete veriť jeho prvému, alebo druhému vyhláseniu. Tu je každopádne súhrn tých najzaujímavejších informácií.

Minimálny level na to, aby ste dokázali obstáť proti nepriateľom Blood and Wine má byť 40, pričom spustiť ho budete môcť pred, či po ukončení hlavnej dejovej línie. Hra má obsahovať 2 štandardné konce a 1 skrytý, v závislosti od jednej konkrétnej voľby v príbehovej časti. K dispozícii by ste mali mať nový meč od Bratstva Vlka a nové brnenia. Pribudnúť by mali nové NPC, ktoré vám dokážu zmeniť farbu vybavenia a taktiež nové zručnosti. Z Witchera 2 by sa malo vrátiť znamenie Helitrop, ale údajne by malo byť odlišné. Čo sa týka bossov, naraziť by sme mali na príšeru enormnej veľkosti, na ktorú nebude platiť klasická taktika. O príbehu nie je údajne známe nič zásadné, ale Iorwerth, či Saskia sa vraj neobjavia. Poslednou zaujímavou informáciou je, že rozšírenie má byť dostupné hráčom niekedy začiatkom júna, pretože práce na ňom ešte stále prebiehajú.

Znova treba zdôrazniť, že dostupné informácie sú neoficiálne nepodložené, takže je na vás, ako sa k tomu postavíte.O situácii ohľadom Blood and Wine vás budeme každopádne informovať.

Komentuj!