Register

A password will be e-mailed to you.

V posledných dňoch sa akoby pretrhlo vrece s bezplatnými kvalitnými titulmi. Najnovšie sa pridala Sega, ktorá v rámci valentínskej akcie Make War Not Love 3 ponúka 5 svojich legendárnych hier úplne zadarmo.

Súčasťou balíku sú kultové tituly Golden Axe, Jet Set Radio a všetky diely Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit. Jediné, čo musíte pre ich získanie urobiť je navštíviť na Steame stránku ktorejkoľvek z týchto hier, napríklad Golden Axe, a pod cenou nájdete možnosť naraz nainštalovať všetky hry z tohto balíku.

Ak nechcete túto možnosť premeškať, mali by ste sa poponáhľať, keďže ponuka bude trvať už iba niečo vyše 24 hodín. Celá akcia Make War Not Love 3 sa však týmto nekončí – už od zajtra budete môcť podobným spôsobom získať tituly Binary Domain, Streets of Rage 2 a Condemned: Criminal Oranges.

Celá akcia Make War Not Love 3 sa točí okolo hier Company of Heroes, Total War Attila a Warhammer 40.000: Dawn of War 2. Hra, ktorá do svojich radov naverbuje ako prvá určitý počet hráčov dostane 20. februára DLC zdarma. Vrámci tejto akcie môžete tiež na Steame získať každý z týchto titulov vo výraznej zľave.

Komentuj!