Register

A password will be e-mailed to you.

Od októbra minulého roku je známe, že Ubisoft chce lákať na predobjednanie Far Cry Primal výmenou za bonusové misie Legend of the Mammoth. V tých si môžeme zahrať namiesto pračloveka za vyhynutého prehistorického tvora – mamuta. Pár dní dozadu vyšiel nový trailer zameraný práve na mamutie dobrodružstvo.

Legend of the Mammoth je súbor troch misií, na ktorých začiatku požijeme “čarovný koktejl” od zlovestného šamana. Už podľa traileru vidieť, že šamanov mix šlape ako hodinky a úbohý, dezorientovaný pračlovek sa následne prevteluje do obrovského mamuta. Misie sú nazvané Duel of Beasts, Hunt the Hunters a The Trapped Elder. Od 6 tonového zvieraťa logicky nečakáme žiadne stealth misie, no podľa trialeru je zjavné, že pôjde o poriadne vylievanie nahromadenej zlosti zo strany mamuta. V prvej je treba poraziť nosorožca, v ďalšej pomstiť sa lovcom a v poslednej zachrániť svojich mamutích kamošov zo zajatia.

Mamutí prídavok pripomína prehistorické prevedenie deštrukčných “rampage” FPS misií, kde sa kvôli napr. power armoru, nemusíte príliš starať o úroveň zdravia, no skôr o zabitie čo najväčšej hordy nepriateľov za čo najkratší čas. KILL FRENZY! Takéto misie bývajú zábavné, no netreba ich v hre priveľa a sú efektívnejšie v malých dávkach.

Ak máte o hru záujem, môžete si titul predobjednať u nášho partnera ciernydrak.sk. Far Cry Primal vychádza už 1. marca!

Komentuj!