Register

A password will be e-mailed to you.

Ak poznáte filmy ako Battle Royale, či The Hunger Games, herná náplň nového titulu The Culling pre Vás pravdepodobne nebude žiadnym prekvapením. Jediný cieľ, ktorý musíte dosiahnuť je prežiť. Nebude to však jednoduché, vaši protivníci budú chcieť to isté.

Štúdio Xaviant dnes predstavilo svoj titul The Culling, z ktorého je cítiť inšpirácia spomínanými filmami. Budete sa pohybovať po tropickom ostrove, no nebudete oddychovať na dovolenke, tu sa rozpúta boj o život. Najskôr musíte preskúmať prostredia a pozbierať rôzne suroviny. Z týchto následne vyrobíte pasce a zbrane, ktoré vyžijete v boji proti vašim súperom. Na jedno kolo bude k dispozícii 20 minút a okrem vás sa o víťazstvo popasuje ďalších 15 hráčov. Oznámenie titulu je sprevádzané trailerom, ktorý jasne dokazuje, že násilie tomuto titulu nebude cudzie.

“Požiadal som malý talentovaný tím, aby prišiel s vlastnou vysnívanou hrou, a dal som im absolútnu slobodu pri výrobe,” hovorí Michael McMain, šéf a zakladateľ štúdia Xaviant. “The Culling je výsledkom tohto úsilia. Ide o vrchol mojej kariéry.”

Ako bude titul vyzerať v pohybe, a ako sa bude hrať zistíme už 8. marca 2016, kedy The Culling zavíta na Steam v Early Access podobe. Vydanie finálnej verzie je v pláne na budúci rok, ak teda pôjde vývoj podľa predstáv autorov.

Zdroj: GameSpot

Komentuj!