Register

A password will be e-mailed to you.

Iba minulý týžden dorazila na pulty obchodov najnovšia LEGO videohra, a to LEGO Marvel’s Avengers. Dnes došlo k oznámeniu, že už o pár mesiacov príde ďalší herný prírastok od tejto spoločnosti, tentokrát venovaný najnovšej epizóde Star Wars s názvom The Force Awakens. 

LEGO Star Wars: The Force Awakens bude v poradí štvrtou LEGO Star Wars videohrou, keďže doposiaľ vyšli tituly ako LEGO Star Wars: The Video Game, LEGO Star Wars II: The Original TrilogyLEGO Star Wars III: The Clone Wars. Prvé dve spomínané následne vyšli aj v kompeltnej edícii pod názvom LEGO Star Wars: The Complete Saga. Predošlé Star Wars tituly boli “zlatou baňou”, keďže spolu predali viac ako 33 miliónov kusov. Bolo iba otázkou času, kedy sa dočkáme spracovania najnovšieho Star Wars filmu, no, a od dnešného dňa už máme vo všetkom jasno.

Výkonný riaditeľ TT Games Tom Stone tvrdí, že hra bude väčšia a lepšia ako predošlé LEGO Star Wars videohry, obohatí sériu o nové herrné mechanizmy a prinesie exkluzívny príbeh, ktorý poteší ako znalcov, tak i nováčikov vo svete Star Wars. Ten sa nebude venovať iba najnovšiemu filmu, ale aj časovému úseku medzi Star Wars: Episode VI: Return of the Jedi a Star Wars: The Force Awakens. Chýbať nebudú známe postavy ako napríklad Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Han Solo, Chewbacca, C-3PO, droid BB-8, Kylo Ren, Generál Hux a Captain Phasma. Špecifický humor LEGO hier nemôže absentovať ani tentokrát, čo dokazuje aj nasledovný trailer.

Hráči na platformách PlayStation 4 a PlayStation 3 dostanú prístup k exkluzívnemu sťahovateľnému obsahu v podobe Droid Character Pack a balíčku úrovní  nazvaného Phantom Limb Level Pack.

SW boxart

LEGO Star Wars: The Force Awakens vytiahne svoje svetelné meče už 28. júna tohto roku na platformách PC, PS4, PS3, PS VITA, XBOX One, XBOX 360, Nintendo Wii U a Nintendo 3DS.

Komentuj!