Register

A password will be e-mailed to you.

Aj mesiac február bude poriadne bohatý na zaujímavé nové herné tituly. Poďme sa pozrieť na tie najočakávanejšie.

2. február 2016

 Cobalt (PC, Xbox 360, Xbox One)

Akčná skákačka od švédskeho štúdia Mojang, ktoré stálo za kultovým Minecraftom, bola prvýkrát predstavená na minuloročnom Gamescome.

3. február 2016

American Truck Simulator (PC)

Po populárnom Euro Truck Simulator sa českí vývojári z SCS Software presúvajú do USA. Tešiť sa môžeme na tie najznámejšie americké trucky a slnečnú Kaliforniu.

5. február 2016

XCOM 2 (PC)

Slávny XCOM sa vracia s pokračovaním, ktoré sa odohráva 20 rokov po udalostiach z prvého dielu. Ľudstvo prehralo vojnu s mimozemšťanmi je práve na vás získať Zem späť a oslobodiť ľudstvo.

9. február 2016

Assassin’s Creed Chronicles: Russia (PC, PS4, Xbox One)

Posledný diel trilógie Assassin’s Creed Chronicles sa bude odohrávať v Rusku počas Veľkej októbrovej revolúcie. Ako dopadol predošlý diel s podtitulom India sa môžete dočítať v našej recenzii.

Dying Light: The Following (PC, PS4, Xbox One)

Expanzia k survival hororovke Dying Light sľubuje nové postavy, príbeh, zbrane a hlavne poriadnu dávku mysteriózna. Pri písaní príbehu sa tvorcovia inšpirovali seriálmi ako Akty X alebo Twin Peaks.

Firewatch (PC, PS4)

V singleplayerovej survival akcii s názvom Firewatch sa zhostíte úlohy dobrovoľného hasiča Henryho, ktorý ostane uväznený v divočine Wyomingu. Nebezpečenstvo mu však nehrozí iba od zvierat a ohňa…

Unravel (PC, PS4, Xbox One)

Súčasťou minuloročnej výstavy E3 bola aj prezentácia logickej skákačky Unravel. I keď sa jedná o menší titul, vďaka svojej originalite si nájde mnoho fanúšikov.

16. február 2016

Layers of Fear (PC, PS4, Xbox One)

Dej hororovky Layers of Fear bude pojednávať o šialenom maliarovi, ktorý sa pokúsi dokončiť svoj Magnum opus. Titul je inšpirovaný majstrovskými maľbami z minulosti a architektúrou/výzdobou 19. storočia.

Street Fighter V (PC, PS4)

Capcom sa opäť pokúsi posadiť na trón pre najlepšie bojové hry súčasnosti pokračovaním kultovej série Street Fighter.

23. február 2016

Far Cry Primal (PS4, Xbox One)

Zrejme najočakávanejšiu hru mesiaca február asi nemusíme nikomu predstavovať. Far Cry Primal, ktorý sa bude odohrávať na území pravekého Slovenska, príde na konzoly už 23. februára (PC hráči si ešte týždeň počkajú).

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 (PC, PS4, Xbox One)

Nový diel ságy Plants vs. Zombies prinesie šesť nových druhov zombie a rastlín, nové herné režimy, možnosť hrať offline a chýbať nebude ani split-screen multiplayer, po ktorom mnoho ľudí prahne, no pomaly sa z hier vytráca.

Neurčený dátum

Rocket League (Xbox One)

Populárnu multiplayerovku Rocket League si konečne zahrajú aj fanúšikovia Xboxu.

The Walking Dead: Michonne (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, iOS, Android)

Nová časť komiksových The Walking Dead od štúdia Telltale Games sa tentokrát bude točiť okolo seriálovej Michonne.

Komentuj!