Register

A password will be e-mailed to you.

Barbara Conana pozná väčšina z Vás pravdepodobne vďaka filmom s Arnoldom Schwarzeneggerom. Spoločnosť Funcom, ktorá v minulosti vytvorila Age of Conan: Unchained a jeho expanziu Age of Conan: Rise of the Godslayer, predstavila svoju najnovšiu hru s názvom Conan Exiles. Tentokrát nepôjde o MMORPG, ako v prípade Age of Conan, ale o survival titul v otvorenom svete.

Predstavenie Conan Exiles sprevádzalo okrem traileru aj niekoľko informácií o tom, čo môžeme v najnovšom titule nórskych vývojárov očakávať. “Ste vo vyhnanstve, barbarskej pustine sužovanej strašnými búrkami a obliehaný nepriateľmi zo všetkých strán. Tu musíte bojovať o prežitie, stavať a vládnuť.”

Hlad, smäd a samota – Váš prvý boj bude v prvom rade proti drsnému prostrediu. Pestovanie rastlín, lovenie zvierat, zber prírodných zdrojov na tvorbu zbraní a nástrojov, a taktiež budovanie úkrytov sú nutnosťou pre prežitie hlavnej postavy. Nebude chýbať ani cestovanie cez obrovský svet, ktorý treba preskúmať, či už sosamote, alebo so spoluhráčmi, no nezaobídete sa ani bez stavania osád a pevností, kvôli odolaniu divokým nájazdom.

Keď budete dostatočne silný, zahájite pochod do boja, aby ste viedli vojnu proti svojim nepriateľom a bojovali o vyhnanecké územia. Na oltároch bohov obetujete svojich nepriateľov kvôli vybalansovaniu rovnováhy moci na Vašej ceste. Uvoľnite svoju zúrivosť v divokých a rýchlych súbojoch, kde budete vykonávať krvavé, kosti lámajúce útoky, vďaka ktorým sa budú kotúľať hlavy a lietať končatiny. Jedinou chybičkou bude, že sa nezhostíme priamo Barbara Conana, ale dákeho “radového” barbara.

Conan Exiles v prvom rade zavíta na PC, kde sa počas leta 2016 ocitne v Early Access podobe. Vydanie konečnej verzie bude následovať, no okrem PC už aj na herné konzoly PS4 a XBOX One.

Komentuj!