Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť EA patrila až do tohto roku medzi stabilných účastníkov akcie E3. Tento rok sa rozhodli, že sa akcie nezúčastnia a prinesú svojim fanúšikom vlastné podujatie nazvané EA Play.

Akcia, ktorá sa ukutoční priamo pred E3 (14. až 16. jún 2016), bude prebiehať od 12. do 14. júna 2016. Miesto konania je Los Angeles, v Club Nokia, ktorý sa nachádza blízko Los Angeles Convention Center, kde sa koná spomínaná E3.

Hneď v prvý deň, t.j. 12. júna, o 22:00 nášho času bude mať EA svoju tlačovú konferenciu, kde by mali predstaviť nové tituly, ukázať nové veci z už predstavených videohier, a samozrejme povedia kopec zbytočných rečí okolo. Snáď dôjde oproti predošlému roku k zlepšeniu, keďže práve konferencia EA patrila na E3 k tým slabším.

EAplayANNOUNCEbannerBLOGinsert

Návštevníci si budú môcť vyskúšat demoverzie hier a zúčastniť sa rôznych súťaží, ktoré si pre nich spoločnosť EA pripraví.

Jedna vec je však istá, náš včerajší článok o Star Wars: Imperial Commando sa dostal do rozporu s touto informáciou, nakoľko údajné predstavenie titulu nemôže prebehnúť 15. júna na E3, ak sa teda náhodou EA nerozhodne hru ukázať na tlačovej konferencii inej spoločnosti.

Komentuj!