Register

A password will be e-mailed to you.

Tvorcovia open-world strielačky Homefront: The Revolution svojím najnovším vyhlásením potešia nejedného hráča. Všetky DLC k tomuto titulu budú totiž minimálne rok od vydania úplne zdarma. V nedávnom rozhovore pre server GameSpot o tom porozprával Fasahat Salim zo štúdia Dambuster Studios.

Fasahat Salim čelil v rozhovore otázkam, či systém mikrotransakcií nevytvorí v hre typické pay-to-win prostredie. Dambuster Studios to však odmietajú a tvrdia, že celý obsah hry bude všetkým dostupný aj zdarma.

“Vôbec nejde o pay-to-win systém, pretože všetko, čo ponúkame v týchto balíkoch, sa dá získať aj zdarma bežným hraním,” povedal Salim. “Len dávame možnosť hráčom, ktorí si nemôžu dovoliť do hry investovať toľko času, aby si tieto veci odomkli inak. V podstate ide iba o ušetrenie času. Zaplatia nejaké peniaze, ale nedostanú za to nič exkluzívne.”

Podľa Salima sa tento prístup nezmení ani pre budúce DLC, na rozdiel od season passov a map packov známych z iných podobných hier. “Vždy budeme pridávať nový obsah zdarma,” vysvetľuje Salim. “Nebudeme robiť žiadne map packy ani nič podobné. Hneď, ako dokončíme novú misiu, vydáme ju, takže si ju bude môcť zahrať celá komunita. A takto to budeme robiť najmenej rok od vydania.”

Snáď si tento chvályhodný (a v dnešnej dobe neobvyklý) prístup v Dambuster Studios nerozmyslia.

Hra Homefront: The Revolution príde na trh 17. mája (pre Severnú Ameriku) a 20. mája (pre zvyšné regióny) na platformy PC, PS4 a Xbox One.

Komentuj!