Register

A password will be e-mailed to you.

TMNT™: Mutants in Manhattan sa doposiaľ vyznačovali tým, že PlatinumGames i ActiVision o hre mlčali. Všetky dostupné informácie sme získali vďaka únikom (predošlý článok s obrázkami nájdete tu). Autori už mali z únikov zábavu, nakoľko počas včerajšieho dňa na svoj Twitter umiestnili teaser, ktorý potvrdzoval, že k oficiálnemu leaku (úniku informácií), a nie oznámeniu dôjde dnes. A tak sa aj stalo, Korytnačky Ninja sa predstavujú…

Od dnešného dňa sú Teenage Mutant Ninja Turtles™: Mutants in Manhattan oficiálne oznámenou hrou, i keď nových informácií je k dispozícii minimum. Spustená bola oficiálna stránka titulu, ktorá odkazuje, aby ste titul sledovali na Facebook/Twitter, zároveň odhalila nasledovné logo TMNT a potvrdila platformy, o ktorých sme už písali.

TMNT logo

To najzaujímavejšie, čo na stránke zatiaľ dali autori/vydavateľ k dispozícii, je trailer, ktorý konečne ukazuje, ako bude titul vyzerať v pohybe. Z traileru je zrejmý rukopis PlatinumGames, pre ktorých nie je žáner hack and slash akcií žiadnou novinkou, tak snáď sa po dlhej dobe dočkajú najznámejšie korytnačky sveta poriadnej videohry.

Na Facebook stránke je aj náznak príbehu, ktorý bude podľa všetkého jednoduchý, čo však nemusí byť veľkou prekážkou, predsalen ide o Korytnačky Ninja a nie o prepracované psychologické dielo. Stručný popis hovorí, že so svojimi bratmi budete musieť bojovať v stokách, metre a uliciach New Yorku, aby ste zastavili organizáciu zloduchov Shreddera a Kranga. K dispozícii bude množstvo bojových komb a skillov, aby ste ochránili Manhattan pred temnými silami, ktoré sa rozsrastajú v tieni. Dejová línia znie podľa tohto popisu skutočne jednoducho, no dôležité bude, aby titul zaujal hrateľnosťou, a pre túto značku typickým humorom.

Ako Teenage Mutant Ninja Turtles™: Mutants in Manhattan obstoja v recenziách sa dozvieme počas leta, kedy by mal titul výjsť, presný dátum zatiaľ nie je známy. Čo však známe bolo, a dnes sa iba potvrdilo, sú tieto platformy:

platformy

Komentuj!