Register

A password will be e-mailed to you.

Sam Barlow počas minulého roku zabodoval s nezávislým titulom Her Story. V mnohých rebríčkoch sa titul umiestnil medzi tými najlepšími, vďaka čomu jeho autor chystá nástupcu s pracovným názvom Her Story 2.

Interaktívna filmová videohra Her Story, v ktorej ste pátrali medzi policajnými rozhovormi, kto zavraždil manžela hlavnej postavy Hannah Smith, zožala obrovský úspech, i keď mnoho ľudí namieta, že v podstate už ani nejde o videohru, no to nič nemení na úspechu tohto netradičného titulu.

Na svojom Twitter účte Sam Barlow navnadil fanúšikov pôvodného titulu scannom rámcového scenára, ktorý je síce cenzúrovaný, no autor zámerne ponechal zreteľný názov, ktorý znie Her Story 2. Ako neskôr poznamenal, ide o pracovný názov, no opäť máme očakávať živých hercov, ako tomu bolo v “prvej časti”. Zároveň však dodáva, že po dejovej stránke nebude medzi hrami žiadne prepojenie. Uvidíme, kedy Barlow prezradí o titule viac informácií a či sa mu podarí opäť prekvapiť, alebo “iba” ponúkne to isté, len s iným príbehom.

HS2 (2)

Komentuj!