Register

A password will be e-mailed to you.

PC verzia Rise of the Tomb Riader vychádza už koncom tohto mesiaca a Nvidia odporúča grafické karty, ktoré Vám (samozrejme aj s ostatným HW) zabezpečia chod hry v 60fps. Netreba sa obávať, nejde o žiadnu GPU za tisíc €, odporúčanú kartu pre FullHD rozlíšenie má pravdepodobne už mnoho z Vás vo svojom PC.

Ak Vám postačuje FullHD rozlíšenie, t.j. 1920 x 1080 a vysoké detaily (nie Ultra), mali by ste podľa odporúčaní mať vo svojej zostave grafickú kartu GeForce GTX 970. Tá by Vám mala postačovať pre spomínaných 60fps, ak samozrejme máte aj adekvátny CPU a dostatok RAM. Nvidia na letáčiku uvádza CPU Intel Core i7-3770K, minimálne 6GB RAM a operačný systém Windows 10 x64. Treba počítať s tým, že CPU určite môžete mať aj odlišný, na trhu ich je dostatok.

Ak ste už prešli na rozlíšenie 2K, teda 2560 x 1440, budete musieť vlastniť GeForce GTX 980 Ti, ostatné odporúčania zostávajú bez zmeny. Grafické karty boli testované na približne dvojminútovej “intenzívnej” scéne, ktorá podľa Nvidie preverila odporúčané grafické karty.

V najbližších dňoch by taktiež mala Nvidia vypustiť optimalizované ovládače práve pre Rise of the Tomb Raider, ktoré zlepšia chod hry na kartách GeForce. Zároveň boli zverejnené nasledovné dva nové screenshoty (plus prikladáme dva screenshoty od Nvidie):

TR

TR2,

rise-of-the-tomb-raider-pc-announcement-screenshot-001

rise-of-the-tomb-raider-pc-announcement-screenshot-003

Rise of the Tomb Raider vychádza pre PC už 29. januára a ako najnovšie dobrodružstvo slečny Croftovej dopadlo sa dozviete v recenzii, ktorú Vám určite prinesieme. Neskôr v tomto roku ešte dorazí verzia pre PlayStation 4, no presný dátum zatiaľ zverejnený nebol.

Komentuj!