Register

A password will be e-mailed to you.

Layers of Fear patrí medzi príjemné horrorové prekvapenia, aspoň podľa názorov hráčov a herných zahraničných magazínov. Niektoré názory dokonca tvrdia, že hra bude určite patriť medzi to najlepšie tohto roka, v rámci žánru horror. 

Hra je od augusta minulého roka dostupná v Early Access prístupe na Steame, kde má uživateľské hodnotenie 10/10, čo nie je až tak bežné. Hráči na XBOX One môžu od minulého októbra vyskúšať tento titul tiež, no majitelia PlayStation 4 zatiaľ túto možnosť nedostali.

Všetko sa už čoskoro zmení, nakoľko autori z Bloober Team SA oznámili, že Layers of Fear už budúci mesiac opustí Early Access a výjde finálna verzia ich titulu. To znamená, že aj hráči na PS4 dostanú možnosť zahrať si v koži maliara, ktorý nemá zrovna najlepší deň.

Dej hry by mal pojednávať o šialenom maliarovi, ktorý sa pokúsi dokončiť svoj Magnum opus. Titul je inšpirovaný majstrovskými maľbami z minulosti a architektúrou/výzdobou 19. storočia. Či sa hlavnému protagonistovi podarí dosiahnúť určený cieľ sa dozvieme už 16. februára, na ktorý bol stanovený dátum vydania konečnej verzie hry.

Pri tejto príležitosti bol zverejnený oznamovací trailer:

Komentuj!