Register

A password will be e-mailed to you.

Tom Clancy’s The Division™ patrí medzi očakávane tituly tohto roku, pričom hráči na XBOX One už mali tú česť si hru vyskúšať. Reakcie, ktoré následne začali kolovať internetom boli prevažne nadšené, no samozrejme je potrebné ich brať s rezervou, na dôkladné preskúmanie titulu podobného charakteru je nutné mať k dispozícii dostatok času. Najnovšie špekulácie približujú blížiaci sa beta test, ktorý UbiSoft sľuboval už skôr.

Nakoľko do vydania titulu už nezostáva veľa času, špekulácie o beta teste, ktorý by mal začať 29. januára znejú logicky a vcelku dôveryhodne. Nepôjde však o úplne otvorený test, 100% účasť majú zaistenú iba hráči s predobjednanou hrou, všetci ďalší záujemcovia musia skúsiť šťastie na oficiálnej stránke hry, kde požiadate o zaradenie do waitlistu a v prípade, ak sa na Vás usmeje šťastie, UbiSoft Vám pred spustením bety zašle prístupový kľúč.

Uvidíme, či bude potvrdený dátum 29. január 2016, no v prípade ak nie, jediná možnosť pripadá na február, nakoľko titul pôjde počas marca do predaja.

Tom Clancy’s The Division™ výjde (ak náhodou nedôjde k odkladu) už 08. marca pre platformy PC, PS4 a XBOX One.

 

Komentuj!