Register

A password will be e-mailed to you.

Akčná skákačka Ratchet & Clank patrí medzi najobľúbenejšie značky, ktoré sú dostupné exkluzívne pre konzoly Sony PlayStation. Insomniac Games sa po oddychu v podobe Xbox One exkluzivity Sunset Overdrive opäť vracajú k tejto dvojici, nie však úplne novým dielom, ale s prepracovaním prvého dielu, ktorý vyšiel ešte pre PlayStation 2.

Staro-nový Ratchet & Clank príde na trh 20. apríla 2016, iba približne týždeň pred premiérou rovnomenného filmu. Snaha o čo najtesnejšie dátumové priblíženie k filmu je pochopiteľná, no vydať titul iba týždeň pred spustením predaja Uncharted 4: A Thief’s End môže, a s najväčšou pravdepodobnosťou aj spôsobí, že Ratchet & Clank väčšina hráčov prehliadne, i keď pôjde o kvalitný titul (ak náhodou Insomniac Games niečo nepokazia).

Fanúšikovia určite nebudú titul ignorovať, no problém je v tom, aby ich bol dostatok, inak môže celá táto séria skončiť, čo by bola naozaj škoda, obzvlášť v dobe, kedy trh trpí nedostatkom (najmä kvalitných) skákačiek. Zatiaľ hra vyzerá veľmi dobre, o čom sa môžete presvedčiť z 15 minút dlhého gameplay videa:

Na PlayStation Store bola zverejnená cena prichádzajúceho Ratchet & Clanka, a v prípade, ak nedôjde k zmene, môže práve táto prilákať nejedného hráča, keďže titul sa bude predávať za necelých 35 €, čo je na nový titul pomerne nezvyčajne nízka cena.

Ratchet cenovka

Ako už bolo spomenuté, vynovený Ratchet & Clank príde do predaja 20. apríla exkluzívne pre konzolu PlayStation 4. Ak sa navyše rozhodnete zakúpiť si fyzickú kópiu, hru si domov prinesiete s týmto boxartom:

boxart

Komentuj!