Register

A password will be e-mailed to you.

Pre niekoľkými dňami sme Vás informovali o tom, že séria Assassin’s Creed si dá tento rok oddych (okrem spin-offu Chronicles) a vráti sa až budúci rok v reboote tejto značky. Najnovšie informácie však naznačujú. že všetko môže nakoniec dopadnúť úplne inak.

Francúzsky magazín JeuxActu vo svojom článku oddych série nepripúšťa, nakoľko má informácie, že séria Assassin’s Creed sa aj tento rok rozrastie o ďalšie pokračovanie. V zatiaľ nepomenovanom titule by sme sa mali vrátiť v čase do obdobia antického Ríma, konkrétne do rokov 68 až 48 pred Kristom, čo by pre mnohých fanúšikov mohla byť zaujímavá informácia, nakoľko väčšina z nich nedá dopustiť na dobrodružstvá Ezia Auditore da Firenze, ktoré sa taktiež z väčšej časti odohrávali v Taliansku, i keď v inej dobe.

Zhostiť by sme sa mali postavy menom Marcus Junius Brutus a spolu s ním zažiť bitku o mesto Pistoia, pád Seleukovskej ríše či vraždu Aretasa III.. Hrateľnosť má byť podobná predošlým dielom, vrátia sa námorné bitky, ktoré by však mali byť vylepšené a príjemnejšie na ovládanie a chýbať nebude ani jazda na koni. Taktiež by v hre mali byť prítomné úseky zo súčasnosti a boj medzi Templármi a Assassínmi bude vykreslený temnejšie, ako v minulosti.

Najnovšie informácie hovoria, že titul je hotový približne na 40%, takže ak je tento únik pravdivý, autori z UbiSoftu majú čo robiť, aby nám na jeseň nenaservírovali nedorobok v štýle Assassin’s Creed Unity, ktorý sérii poškodil meno. Ak všetko pôjde podľa predstáv, oficiálne oznámenie príde počas apríla. Situáciu budeme sledovať a určite Vás budeme informovať.

Mimochodom, už zajtra vychádza druhý diel zo spin-off série Chronicles, ktorý je situovaný do Indie. Ak máte záujem zistiť o Chronicles viac, dozviete sa to v našom článku na tomto odkaze.

AC Chronicles - India

Komentuj!