Register

A password will be e-mailed to you.

Pokiaľ sa tešíte na “revolučnú” Xbox exkluzivitku Quantum Brake od prvého dňa jej ohlásenia rovnako ako my, určite vás potešia najnovšie informácie o finálnych prácach na jej vývoji.

Podľa nedávneho tweetu od Thomasa Puha, šéfa PR štúdia Remedy Entertainment, je Quantum Brake veľmi blízko k dokončeniu.

Pôvodne bolo vydanie naplánové už na rok 2014, no neskôr preložené na rok 2015 a následne na 2016. Všetko nasvedčuje tomu, že hra nebude odložená po tretí raz a Microsoft ju vydá podľa plánu.

Microsoft má v úmysle hrou Quantum Break ponúknuť revolučný zážitok, stierajúci hranice medzi hraním hier a sledovaním TV seriálov. Pôjde totiž o strielačku z tretej osoby, v ktorej budete nútení ohýbať čas a tvoriť si ho na to, aby ste boli schopní prežiť. Na základe vášho štýlu hry a vašich herných rozhodnutí sa bude TV seriál personalizovať priamo podľa vás. Sledovanie seriálu vám ponúkne stratégie a postrehy, ktoré budú mať vplyv na spôsob, akým budete hru hrať. Informácie zo seriálu tiež pomôžu nájsť unikátny herný obsah v hre. Je známe, že prvá séria seriálu Quantum Break bude mať 4 epizódy s dĺžkou 22 minút.

Sme veľmi zvedaví ako na tento odvážny, hybridný počin zareagujú samotní hráči. Dátum vydania je stanovený na 4. apríla výlučne pre Xbox One.

Komentuj!