Register

A password will be e-mailed to you.

Zdravím a prajem všetko najlepšie tým, ktorí sa úspešne dostali do ďalšieho levelu, v poradí už 2017-teho. Prečo nie 2016-teho? Mindfuck a čas na rozmýšľanie (viem, cez víkend to bolí o to viac). Tvorcovia článkov majú v túto dobu dve možnosti: buď píšu o tom najlepšom z 2015 (čo bolo) alebo o tom najlepšom čo nás v 2016 čaká (čo bude). No ale povedzme si, aký by malo význam keby som to spravil ja? Niektorých by som akurát naštval, čo nestihli v tak super zľave, a na strane druhej, pecky s rokom vydania 2016 tak skoro zľavu mať  nebudú. A preto, podľa hesla jedného týpka cez ulicu od nás z mesta „žijeme len raz, práve tu a práve teraz“ si predstavíme na čo sa dajú tento víkend použiť goldy od babky, ktoré vám darovala na Vianoce.

Steam nám tento víkend núka dva tituly. Prvým je Planetary Annihilation: TITANS, v istom zmysle voľné pokračovanie staršej, ale za to veľmi kultovej série Total Annihilation. Remaster, sa tvorcom ako-tak podaril. Efekty solídne, fakt, že planéty (mapy) sú natoľko malé – battlefield je celá guľa a je treba pracovať s jej zakrivením, mi veľmi imponuje. Grafika maľovaná, žiadna zbytočná snaha o revolúciu. Tvorcovia sa plne sústredili na akciu a hrateľnosť, a to je práve to, o čo nám ide, no nie?

Druhou hrou s nálepkou „víkendová zľava“ je Broken Age. Hra s ratingom 84 percent od „Steamerov“, 73 na metacritic, má za sebou nomináciu na indie game of the year 2014. Tuto si dovolím vytiahnuť svoje hejt okienko – u mňa by viac ako 30 nedala (point and click adventúra = 50 bodov mínus, indie = mínus 20 bodov). Ja však nie som ty, a preto ak ťa táto zľava oslovila, prajem príjemnú zábavu!

Týmto nám Steam okienko končí, buďme úprimní, zaslúžia si odpočinok, veď mali cez 10 tisíc titulov v akcii cez zimné sviatky. Pokračovať budeme teda s EA. Ich Origin stále deklaruje Holiday Sale. FIFA 16, Sims 4, Battlefield 4 / Hardline, Dead Space, Crysis, Need for Speed, Mirror’s Edge (včera som pozeral týpka na Twitchi, ako robil speed run za 50 minút, bomba). Výber je na vás, ak však hľadáte Star Wars Battlefront, znovu nenesiem dobré správy, na tom EA stále ryžuje za plnú cenu.

originsale

Ubisoft sa hlási so svojimi 72 hour deals. Teraz celkom sympatická ponuka. 2 hry plus 2 DLC packy. Assassin’s Creed Revelations GOLD a South Park: The Stick of Truth. Pokiaľ si uvedomíme, že ide o Ubisoft, myslím si, že táto ponuka je veľmi solídna. Dokonca mi to dalo chrobáka do hlavy, aby som si ten South Park zahral znovu (za inú postavu a iné rozhodnutia v hre), bola to veľká zábava.

Humble Bundle sa nám vracia s veľmi našliapaným bundlom od Tomíka Clancyho. Pamätám, si, ako som ho sám dávnejšie kupoval. Tentokrát však prichádza na scénu s nálepkou „bigger and better“, pretože k nemu ešte dostanete prístup do bety nového Division, pri tom najväčšom bundli vás čaká dokonca aj plná verzia (až vyjde), tričko a netreba podceňovať, ani zľava 66% na 3 Ubisoft produkty nie je na zahodenie.

Na záver som si však nechal novinku (samozrejme, že vy si pomyslíte „dobré ráno stará mama“), ktorou je ďalšia bundle stránka. Popravde, pri tvorbe tejto rubriky som natrafil na množstvo bundle stránok a podobne, ale skratka nedosahujú kvalitu toho, čo vám pravidelne prinášam. Avšak tento týždeň Bundlestars prekročili tento kvalitatívny prah a na utvrdenie priateľstva som tam poslal Middle-earth: Shadow of Mordor Bundle za 15 EUR. Bundle obsahuje všetky DLCčka a samozrejme hru (dokopy hodnota asi 50 EUR). Nie som fanúšikom „LotRoviek“ ale na môj nVIDIA gamepad už dlhšie padal prach, preto som potreboval nejakú fajn RPGčku. Na stránke je kopa bundlov, tak si to prejdite, ja som tam ešte videl F.E.A.R. Bundle, tiež celkom dobrá voľba.

Komentuj!