Register

A password will be e-mailed to you.

Far Cry Primal, odohrávajúci na území dnešného Slovenska bude dostupný pre konzolových hráčov už koncom budúceho mesiaca a očakávania sú skutočne vysoké, čoho si je dobre vedomá aj francúzska spoločnosť UbiSoft. Aby hráčov navnadila na prichádzajúci titul, poskytuje čoraz častejšie nové gameplay videá, ktoré zatiaľ vyzerajú nádejne.

Tentokrát prišiel na rad komunitný stream, z ktorého tu pre Vás máme niečo málo cez dve hodiny trvajúci záznam. Počas streamu sa k slovu dostali aj členovia vývojárskeho teamu, konkrétne Jean-Christophe Guyot (režisér), Naomi Savoie (ilustrátorka) a Kévin Shortt (hlavný scenárista). Okrem nových záberov z hry sa tak môžete dozvedieť informácie priamo z úst kompetetných ľudí, no budete k tomu potrebovať znalosť cudzieho jazyka. Vo vychutnávaní si nových gameplay záberov Vám však nebude brániť nič, takže poďme na to:

V závere je spomenutá informácia, že tvorcovia na budúci týždeň pripravujú zaujímavé oznámenie, ktoré sa bude týkať Far Cry Primal. Uvidíme, čo z tohto oznámenia v konečnom dôsledku vznikne.

Okrem záznamu z komunitného streamu tu pre Vás máme HW požiadavky PC verzie, ktoré sú nasledovné:

Minimum:

Podporované OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)

Procesor: Intel Core i3-550 | AMD Phenom II X4 955 or equivalent

RAM: 4GB

Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 460 (1GB VRAM) | AMD Radeon HD 5770 (1GB VRAM) prípadne ekvivalentne výkonné karty

Hard Disk: 20 GB

Odporúčané:

Podporované OS: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)

Procesor: Intel Core i7-2600K | AMD FX-8350 or equivalent

RAM: 4GB

Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 780 | AMD Radeon R9 280X prípadne ekvivalentne výkonné karty

Hard Disk: 20 GB

O Far Cry Primal sme Vám už priniesli niekoľko článkov, ak máte záujem o tomto titule zistiť viac, stačí ak kliknete na tento odkaz. Na všetkých dostupných platformách – PC, PS4 a XBOX One bude, ako už býva pre tituly od UbiSoftu zvykom, dostupná česká lokalizácia v podobe titulkov.

Komentuj!