Register

A password will be e-mailed to you.

Pokračovanie horroru Outlast patrí minimálne medzi fanúšikmi tohto žánru medzi najočakávanejšie tituly roku 2016. Informácií o hre je zatiaľ minimum, no keďže vydanie sa pomaly, ale isto blíži, tvorcovia hry zo štúdia Red Barrels začínajú postupne navnadzovať na svoj nadchádzajúci počin.

Outlast II má pred sebou neľahkú úlohu, bude musieť nadviazať na úspech a kvalitu svojich predchodcov – pôvodný Outlast a DLC s názvom Whistleblower. Ako sme Vás už informovali, pokračovanie sa presunie z psychiatrickej liečebne do odlišného prostredia, avšak podľa nových informácií by sa príbeh mal odohrávať v rovnakom svete, takže sa možno dočkáme dákeho prepojenia s príbehom predošlých titulov.

Mediálna kampaň titulu sa ešte nerozbehla na plné obrátky, pravdepodobne autori čakajú na veľkú hernú výstavu, akou je napríklad E3 a možno chcú aby sme o hre vedeli čo najmenej, aby si každý hráč odhalil tajomstvá až po spustení hry.

Aby záujem o titul neupadol, Red Barrels poskytli prvý screenshot z Outlastu II, ktorý naznačuje, že by sme sa tentokrát mohli chopiť aj zbrane, nielen neustále utekať a skrývať sa, ako tomu bolo v predošlých hrách. Menšiu predstavu si môžeme urobiť aj o prostredí hry, ktoré podľa všetkého bude odľahlejší vidiek, plný čudákov a psychicky labilných jedincov. Ak na obrázku vidíme hlavnú postavu, za seba by som odhadoval, že ide o ženu, ruka rozhodne nepôsobí ako mužská. Na potvrdenie si však budeme musieť ešte počkať.Outlast II first screen

Outlast II je v príprave pre PC, PS4 a XBOX One, čo potvrdzuje aj webová stránka Red Barrels.

Komentuj!