Register

A password will be e-mailed to you.

S koncom roka prichádza aj koniec prvého polroka existencie nášho magazínu a to je ideálny čas na bilancovanie. Pozreli sme sa teda, ktoré články vás za ten čas najviac zaujali a zostavili sme rebríček 10 najčítanejších článkov portálu SomHráč.sk za rok 2015.

10. 6 najšokujúcejších zvratov v histórii hier

K dobrému príbehu patrí aj dobrý dejový zvrat a v hrách sa tých zvratov nájde požehnane. My sme sa pozreli na tie najšokujúcejšie.

9. Windows 10, alebo ako nainštalovať nový operačný systém bez zbytočných nervov

U čitateľov bol populárny aj náš podrobný návod na prechod na nový operačný systém.

8. Žijeme v ére nedokončených hier

Vydavatelia stále častejšie dávajú do predaja nedokončené hry a následne ich opravujú za jazdy, poprípade si rovno pýtajú peniaze za obsah, ktorý mal byť už v pôvodnej hre. Prečo je to tak?

7. Need for Speed – plnohodnotný nástupca legendárneho Underground?

Značka Need for Speed vždy vzbudzuje záujem hráčov a inak tomu nebolo ani pri našej recenzii.

6. 10 najväčších herných škandálov v dejinách

V histórii už herným priemyslom otriaslo niekoľko veľkých škandálov. V našom článku sme vám priblížili 10 najväčších.

5. Všetko, čo potrebuješ vedieť o vodnom chladení

Hráči ocenili aj článok, v ktorom sme si čo-to povedali o vodnom chladení, jeho koncepte a zmysle pre koncového zákazníka.

4. Najznámejšie vraždy spájané s videohrami

Každý z nás pozná frustráciu z toho, keď sa hranie nevyvíja podľa našich predstáv. Bohužiaľ, niekedy to môže viesť až k tomu najhoršiemu zločinu.

3. Gaming cez leto, alebo ako pariť a neupariť pri tom stroj

Najmä počas letných naše PC vyťažujeme viac než inokedy. V našom článku sme vám poradili čo robiť, aby ste predišli prehrievaniu.

2. Progaming je presiaknutý dopingom

V progamingu sa točia čoraz väčšie peniaze, v niektorých prípadoch dokonca väčšie, než v tých najpopulárnejších športoch. S tým prichádzajú aj neduhy, medzi ktoré patrí aj doping.

1. 6 vedeckých argumentov, prečo by ste mali hrať hry

Určite aj vám už rodičia alebo partner vyčítali, že pri hrách trávite priveľa času. Podľa vedeckých výskumov však robíte dobre.

Oslovil vás nejaký článok z nášho webu, ktorý sa nenachádza v tomto rebríčku? Je nejaká téma, ktorej by sme sa podľa vás mali venovať viac? Robíme to v prvom rade pre vás, tak sa nehanbite o vaše pocity podeliť v komentároch.

V mene redakcie by som vám zároveň chcel poďakovať za priazeň, ktorú ste nám prejavovali počas roka 2015. Keď sme pred pol rokom zakladali denník SomHráč.sk, ani vo sne by nás nenapadlo, koľko čitateľov si dokážeme za taký krátky čas získať. Sľubujeme vám, že aj v roku 2016 sa budeme snažiť prinášať vám tie najzaujímavejšie články, novinky, recenzie či súťaže. A v rukáve máme prichystaných aj niekoľko prekvapení.

Komentuj!