Register

A password will be e-mailed to you.

Počas keynote na akcii PlayStation Experience 2015 bola ukázaná MOBA akcia Paragon od Epic Games, tvorcov hitov ako Gears of Wars, Jazz Jackrabbit, alebo legendárneho Unrealu (aj hry, aj engine). My sme Vám bezprostredne po oznámení priniesli prvé informácie spoločne s oznamovacím trailerom. Dnes tu však máme prvý pohľad na samotný gameplay.

Štyri minúty dlhé video zachytené z prvého online testu Alpha verzie hry po prvý krát ukazuje, ako bude hra vyzerať, nakoľko doteraz gameplay odhalený nebol. Hra bude podporovať cross-play medzi PC a PS4, kde tvorcovia mieria na 60fps, a taktiež plánujú podporu pre myš a klávesnicu, čo je na konzolu nezvyčajným javom, no mnoho hráčov podporu ocení (a možno presvedčí o kúpe hry). Tvorcovia zároveň ubezpečujú, že titul bude plne optimalizovaný aj pre gamepad, takže sa nie je nutné obávať o jeho zanedbanie. Poďme sa už ale pozrieť, ako bude Paragon vyzerať v akcii:

Hra príde počas roku 2016, najskôr v platenom Early Access prístupe niekedy cez jar 2016, v lete 2016 by mala byť dostupná otvorená beta. Paragon bude dostupný pre PC a PS4, hráči na XBOX One majú tentokrát bohužiaľ smolu.

Komentuj!