Register

A password will be e-mailed to you.

Akcia “12 Deals of Christmas” začala jednou z najočakávanejších hier tohto roku, ktorou bol Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Posledný titul, ktorý akciu od Sony uzatvára, patril do rovnakej kategórie, na túto hru čakali milióny fanúšikov po celom svete. Asi už tušíte, o akej hre bude tentokrát reč a ak náhodou neviete, my Vám to prezradíme.

Poslednou, dvanástou hrou vo vianočnej ponuke od Sony nie je nič menšie, ako post-apokalyptický Fallout 4. Hra, o ktorej sa hovorilo veľmi dlho, no až tento rok dostala oficiálne potvrdenie a rovno aj dátum vydania. Hype bol obrovský, o Falloute 4 ste sa mohli dočítať kvantá článkov. Našťastie, v tomto prípade hra naplnila očakávania fanúšikov (najmä tých, čo nečakali Fallout 2 vo vysokom rozlíšení) a recenzentov, o čom svedčí aj priemer hodnotení na Metacritic, ktoré sa aktuálne pohybuje na 87%, v prípade PS4 verzie.

 Fallout 4 Deal

V ponuke nájdete dve verzie Falloutu 4, ako už je zvykom, prvá je štandardná edícia a druhá deluxe. Štandardná edícia obdržala zľavu z 69,99 € na konečných 44,99 €. V prípade Digital Deluxe Bundle edície svieti cenovka 64,99 €, miesto pôvodných 99,99 €. Na priloženom obrázku môžete vidieť cenu Season Passu (29,99 €), ktorý sa síce do akcie nedostal, ale v deluxe edícii je už obsiahnutý, takže ak to s Fallout 4 myslíte vážne a chcete mať všetok dostupný obsah, tzv. Digital Deluxe Bundle je tým správnym krokom, ušetríte približne 10 €, ako keby kúpite štandardnú edíciu + Season Pass. Fyzickú kópiu si môžete u našich predajcov zohnať približne od 53 €, no ak chcete aj Season Pass, určite sa dostanete nad cenu deluxe edície. Voľba je na Vás, na rozhodnutie máte necelých 48 hodín.

cenovka F4

Komentuj!