Register

A password will be e-mailed to you.

Vianočná zľavová akcia Sony sa nezadržateľne chýli k svojmu záveru. Dnes tu máme titul číslo jedenásť, ktorý prináša pokračovanie série, existujúcej už od roku 1993. Trochu si zašportujeme a budeme k tomu potrebovať loptu.

Kto hádal, že predposledným titulom v “12 Deals of Christmas” bude FIFA 16, môže si pripísať malé, i keď bezvýznamné plus. Ako sme už spomínali, táto séria je na svete už dlhých 22 rokov, počas ktorých si preskákala vzostupy i pády. Prvý diel, s názvom FIFA International Soccer je už “veterán”, no i v dnešnej dobe vyzerá celkom k svetu, nakoľko tento grafický štýl starne so cťou.

fifa 1

FIFA International Soccer

Samozrejme, dnes už FIFA vyzerá úplne inak, realistickejšie a krajšie, veď pokrok sa nedá zastaviť. Dnes tu však nie sme kvôli prvému, ale kvôli najnovšiemu pokračovaniu titulu FIFA od EA Sports. Posledné ročníky sa tešia obrovskej popularite ako zo strany hráčov, tak i recenzentov, vďaka čomu si FIFA 16 na Metacritic udržuje priemer hodnotení na 82% v prípade PS4 verzie. V minulosti FIFA výrazne zaostávala za svojim jediným konkurentom, ktorým je Pro Evolution Soccer od Konami a je jedine dobre, že sa tieto dve značky vyrovnali, aspoň sa tvorcovia snažia tieto tituly zlepšovať, a nie iba robiť update súpisiek.

Fifa

Tentokrát nájdeme v ponuke tri verzie titulu FIFA 16, avšak so štandardnou edíciou pre PS4 nerátajte, tá sa do akcie prebojovala iba vo verzii na PS3. Na PS4 máte k dispozícii Deluxe edíciu za 39,99 €, z pôvodných 79,99 € a Super Deluxe edíciu za cenu 49,99 €, ktorá klesla z 99,99 €. Štandardná edícia na PS3 zlacnela zo sumy 69,99 € na konečných 34,99 €. Fyzická verzia štandardnej edície sa v našich obchodoch predáva od sumy približne 54 € v prípade PS4 verzie a od sumy 39,50 € môžete zohnať PS3 verziu. Tentokrát sa oplatí pouvažovať nad PS4 ponukou, ušetriť môžete vcelku slušnú sumu.

Fifa16 cenovky

Uvidíme, s čím Sony príde o necelých 48 hodín, kedy sa do ponuky dostane posledný titul. Snáď bude platiť “to najlepšie nakoniec”, nechajme sa prekvapiť.

Komentuj!