Register

A password will be e-mailed to you.

RPG strielačka z tretej osoby s názvom Tom Clancy’s The Division síce vyjde až na budúci rok, už teraz si však vďaka anonymnému hráčovi môžete pozrieť vyše 75 minút z jej alpha verzie.

Hra bola pôvodne oznámená na E3 2013 a mala vyjsť už tento rok na PC, PlayStation 4 a Xbox One, plánované vydanie sa však nakoniec posunulo na 8. marec 2016. Beta bola taktiež posunutá až na ďalší rok, ale vzhľadom k faktu, že niektorí hráči si The Division predobjednali práve kvôli tohtoročnej beta verzii, vývojári chceli aspoň čiastočne dodržať sľub, a tak im pred dvomi týždňami sprístupnili alpha verziu pre Xbox One.

Všetky 4 videá si môžete pozrieť na YouTube Dailymotion Indavideo, zrejme sa však teba poponáhľať, keďže môžu byť kedykoľvek odstránené. Uniknuté zábery sa prvýkrát objavili na na fóre NeoGAF, aj keď daný užívateľ o sebe tvrdí, že on nie je zdrojom úniku. Nie je sa však čomu čudovať – na prístup k alpha verzii museli hráči súhlasiť s dohodou o zachovaní mlčanlivosti, a tak sa pôvodný zdroj úniku môže dostať do právnych problémov.

Ak by boli medzičasom videá stiahnuté, prosím informujte nás v komentároch tu alebo na našej Facebook stránke a my sa pre vás postaráme o náhradný mirror.

Link 1

Link 2

Link 3

Komentuj!