Register

A password will be e-mailed to you.

Overwatch beta test bol minulý týždeň pozastavený s prísľubom jeho znovuspustenia počas januára budúceho roku. Blizzard sa preto rozhodol nás naladiť na Overwatch aspoň pomocou nového teaser videa s názvom “We are Overwatch”.

“Od spustenia Overwatch beta verzie na konci októbra odohrali ašpirujúci hrdinovia z celého sveta už viac než 900 000 zápasov. Počas prvej fázy beta testu sme tiež zhromaždili cenné informácie o možnostiach našich serverov a kľúčových herných systémov, akými sú matchmaking, celkové vyváženie hrdinov a máp. Vďaka nazhromaždeným dátam a spätnej väzbe od hráčov pracujeme na odstránení hlásených chýb a na návrhoch na vylepšenia,”uviedol Blizzard v tlačovej správe. “Táto fáza vývoja bola kľúčovým prvkom, no teraz je čas na analýzu dát a ich čo najlepšie využitie”.

“We are Overwatch” teaser mal premiéru jednak na Youtube, no aj  vo vybraných kinách po celých Spojených štátoch. Zároveň je prvým oficiálnym teaserom pre tento nový počin od Blizzardu.

Zhruba minutové video zahŕňa scény jednotlivych Overwatch hrdinov pri boji a ochraňovaní nevínných. Blizzard sa očividne snaží priniesť zmes hrdinov s rozmanitým obsadením vojakov, vedcov, dobrodruhov a špecialistov.

Overwatch má oficiálne výjsť na jar 2016, pričom druhá fáza beta testu začne už v januári. Pre detailnejšie informácie o dostupných verziách hry a o samotnej cene si prečitajte náš starší článok “Overwatch nebude free-to-play. Poznáme cenu, dostupné edície aj nových hrdinov“.

 

Komentuj!