Register

A password will be e-mailed to you.

Kto by nepoznal sériu Worms od britského štúdia Team 17. Malé, roztomilé červy, ktorých jediným cieľom je pozabíjať nepriateľský team. Tento rok Worms oslavujú svoje dvadsiate výročie, pri príležitosti ktorého server Good Old Games – GOG.com ponúka hráčom na stiahnutie jeden diel z tejto série úplne zadarmo.

Kto by od GOGu očakával 2D diel z tejto dlhoročnej série, bohužiaľ zostane sklamaný. Zadarmo je ponúknutý šiesty diel z roku 2004, nazvaný Worms Forts: Under Siege. K 3D prevedeniu, ktoré priniesli Worms 3D pridali tvorcovia dovtedy, v tejto sérii nevídanú novinku – možnosť postaviť si rôzne veže, budovy, laboratória a pod. Fanúšikovia a recenzenti zmenu k 3D neprijali zrovna najlepšie, preto si tento diel odnášal z recenzií poväčšinou hodnotenia okolo 6 bodov z 10. Ak Vám 3D nevadí a máte chuť si trochu zabojovať (séria podporuje multiplayer na 1 PC, po každom ťahu sa striedate), neváhajte a pridajte si hru do svojej knižnice, ponuka je časovo obmedzená (v čase vydania nášho článku zostáva do konca necelých 27 hodín). Hru nájdete na tomto odkaze.

worms free

Okrem hry, ktorej inštalátor má veľkosť 430 MB, dostanete soundtrack, 4x wallpaper, 5x avatar a šablónu hradu, ktorú si po vytlačení môžete poskladať.balenie

Komentuj!