Register

A password will be e-mailed to you.

Každý jeden hráč obľubuje, keď si môže dopriať nové príslušenstvo k svojmu PC. Vďaka spoločnosti E-Blue tu pre Vás máme súťaž o hernú klávesnicu, ktorá poteší každého správneho priaznivca PC gamingu. Ak chcete vyhrať, nie je nič jednoduchšie, stačí sa zapojiť do našej súťaže.

Tentokrát pre Vás máme “iba” jednu cenu, no o to hodnotnejšiu. Ako sme už spomínali, ide o klávesnicu E-Blue Mazer K727. Podmienky súťaže, ktoré sú uvedené nižšie si poriadne preštudujte, aby ste vedeli, čo máte urobiť pre zapojenie sa do súťaže. Na záver Vám v mene našej redakcie prajeme veľa šťastia!

A víťazom sa stáva YouTuber s menom Kubec_Salamista! Gratulujeme!

Organizátor súťaže:

Redakcia somhrac.sk

Podmienky súťaže :

Zo súťaže sú vylúčení redaktori vydavateľa – somhrac.sk, ako aj ich rodinní príslušníci. Pre zaradenie do zlosovania je nutné Zodpovedať položené otázky formou komentára k YT videu, ktoré nájdete nižšie, a zároveň sa prihlásiť na odber (subscribe) YT kanálu somhrac.sk. Súťažiaci, ktorí splnili podmienky, sú v databáze zoradení vzostupne a každému je pridelené unikátne číslo od 1 po X (kde X je celkový počeť súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania). Výhercovia sú losovaní na základe náhodne vygenerovaných čísiel na serveri random.org.

Ak sa nám nepodarí s výhercom / výhercami skontaktovať do 3 dní od losovania, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov. Termín súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 16.12 do 20.12 2015. Výhercovia budú zverejnení 22.12 2015.

Recenziu nájdete na našej stránke, určite Vám nemusíme napovedať, ako sa k nej dopátrate. Ak chcete zvoliť jednoduchšiu cestu, v popise videa na Youtube nájdete priamy odkaz.

Komentuj!