Register

A password will be e-mailed to you.

O veľmi zaujímavej skákačke Unravel sme Vás už informovali. V tom čase sme ale nepozali tú najdôležitejšiu informáciu, a to dátum vydania. Situácia sa medzičasom zmenila, Unravel dostalo presný dátum vydania, a taktiež aj oficiálny príbehový trailer.

Štúdio Coldwood Interactive zaujalo počas konferencie spoločnosti EA na tohtoročnej výstave E3 asi každého. Predstavili malý, na prvý pohľad nenápadný titul, avšak s veľkým srdcom a skutočne zaujímavou atmosférou. Stačilo zopár chvíľ a Unravel sa stal jedným z najobletovanejších titulov na spomínanej výstave, vďaka čomu hra obdržala vyše dvadsať ocenení.

Yarny AWARDS

V uplynulých hodinách tvorcovia prezradili svetu, kedy sa Yarny, hlavný hrdina Unravel pozrie k Vám domov. Titul, ako sa očakávalo, dorazí v prvom kvartáli roku 2016, presnejšie 9. februára. Spolu s oznámením dátumu vydania dorazil aj príbehový trailer, na ktorý sa môžete pozrieť v priloženom videu. V hre sa spolu s Yarnym pozrieme do severnej Škandinávie, kde bude potrebné za použitia fyziky a šedej kôry mozgovej vyriešiť prekážky, ktoré budú Yarnymu brániť v ceste vpred. Uvidíme, ako to nakoniec celé dopadne, zatiaľ však Unravel vyzerá nadmieru dobre, stačí sa o tom iba presvedčiť.

Poslednou správou, ktorá zaujíma asi každého je cena, za ktorú si budete môcť titul zaobstarať. Na všetkých platformách, t.j. PC, PS4 a XBOX One bude hra stáť 19,99 €.

Komentuj!