Register

A password will be e-mailed to you.

Šéf vývoja Blizzard hier Starcraft 2 a Heroes of the Storm, Dustin Browder, bol v poslednej dobe na svojom Twitter účte doslova na roztrhanie. Odpovedal totiž na záplavu otázok od fanúšikov ohľadom Heroes of the Storm.

Väčšinou išlo o návrhy na zmeny, prípadne otázky ohľadom vyváženia hrateľnosti. Našli sa však aj otázky o nových funkciách, akou je napríklad “Spectate friend”, ktorú poznáme napríklad z Hearthstone. Táto funkcia je v moba hrách ako HOTS viac ako užitočná a radi by sme ju videli v HOTS, bohužial odpoveď Browdera nás veľmi nepotešíla:

“Taktiež si ju veľmi prajem. Obávam sa však, že tak skoro sa jej nedočkáme.”

Browder poslal cez Twitter aj pozitívnejšie info. V Blizzarde makajú na dlho očakávanom fixe nevyladených “backdoor” stratégií, na ponúknutí detailnejších pozápasových štatistík a aj na vydaní novej hrdinky Lunara ešte pred koncom tohto roka.

Browder mal zrejme včera nedostatok taskov a meetingov, keďže na svojom Twitteri bol nadmerne aktívny. Môže ísť príkladom ostatným vysoko postaveným developerom tým, ako dokáže úprimne a efektívne s hráčmi komunikovať. Browder dokonca vyjadril ľútosť nad tým, že počas vývoja Starcraft 2 si nenašiel čas na reagovanie na spätnú väzbu od fanúšikov, no dodáva, že sa už poučil a “už je v tom lepší”.

Na otázku akého hrdinu by videl v Heroes of the Storm najradšej on sám odpovedal jasne v nasledovnom Tweete:

 

Komentuj!